home design 800x400

Θρήνος στην Αργολίδα: Τι λέει η αστυνομία για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή σε έναν νέο άνθρωπο

Πώς προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού, κοντά στο Κουτσοπόδι.

Τραγικό τέλος για έναν νέο άνθρωπο είχε το τροχαίο που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου κοντά στο Κουτσοπόδι, επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους – Κορίνθου. Ο οδηγός ενός ΙΧ έχασε τη ζωή του όταν συγκρούστηκε σφοδρά με φορτηγό που κινούταν προς την αντίθετη κατεύθυσνη.

Ο άτυχος οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό του από από την μπροστινή πλευρά έχει διαλυθεί ολοσχερώς. Χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του, αλλά ήταν ήδη αργά για τον ίδιο, καθώς όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον διακόμισε στο νοσοκομείο Άργους, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η τροχαία Άργους ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα, που επίσης προκάλεσε και τον τραυματισμό των δύο επιβαινόντων στο φορτηγό, ηλικίας 40 και 65 ετών.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Όπως αναφέρει η αστυνομία για το τραγικό συμβάν:

«Χθες (27.10.2021) το απόγευμα, στο 10ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Άργους – Κορίνθου, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός και επέβαινε 65χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους -Μυκηνών».

Σχόλια

Exit mobile version