home design 800x400

Πικρή νίκη για τον Διομήδη

Ο «εμφύλιος» εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους «Λύκους» να μένουν εκτός European Cup.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πικρή νίκη για τον Διομήδη

Πάλεψε, νίκησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του European Cup ο Διομήδης Άργους. Ο «εμφύλιος» εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους «Λύκους» να κερδίζουν με 28-29, πληρώνοντας την ήττα στο πρώτο παιχνίδι όπου είχαν χάσει με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (26-30) του πρώτου αγώνα, με την Δράμα να προκρίνεται στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Διομήδης είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την διαφορά που χρειαζόταν για να πάει στην επόμενη φάση.

Πήρε προβάδισμα 28-26 στο 58’ με την Δράμα να παίζει με τον χρόνο και να μειώνει σε 27-28, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία στο ίδιο λεπτό σε κενή εστία. Ο Διομήδης σκόραρε στο 1:10 και προηγήθηκε με 29-27, αλλά ο χρόνος που είχε δεν ήταν αρκετός για να βρει άλλα δύο τέρματα και να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αντίθετα η Δράμα σκόραρε 30’’ πριν το τέλος και είναι αυτή που συνεχίζει στην Ευρώπη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Νίκολιτς με 9 γκολ, ενώ άλλα τόσα είχε ο Μάλλιος για τους Αργείτες.

ΔΡΑΜΑ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ 28-29

ΔΡΑΜΑ: Τοζακίδης, Νίκολιτς 9, Τόσκας 6, Μπουγκαρίνοβιτς 4, Σίνα 4, Καφαντάρης 3, Παπαδόπουλος 2, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Τορνικίδης, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Κρανιώτης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Τσερνικάου, Μάλλιος 9, Τζίμπουλας 7, Σεβέλεφ 3, Μούγιτς 4, Μούιτς 3, Αναγνωστόπουλος 1, Μάνθος 2, Ζιβάνια, Τσέζοβιτς, Χιόνης, Κωστούλας, Σαϊτιρλής, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Ολιβέιρα.

Σχόλια

Exit mobile version