home design 800x400

Συγκινητική προσφορά από την Αργολίδα στην Κρήτη

Αναχώρησε από την Αργολίδα το φορτηγό με βοήθεια στους σεισμοπαθείς στο Αρκαλοχώρι

Έφτασαν στον προορισμό τους τα είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς του Δήμου Μινώα – Πεδιάδας που πρόσφεραν πολίτες από την Αργολίδα στο πλαίσιο της ανθρωπιστικής βοήθειας και αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία της Κρήτης.

Η ανθρωπιστική βοήθεια από τους κατοίκους της Αργολίδας, το πρωί της Παρασκευής 15/10, φορτώθηκε σε φορτηγό ιδιωτικής εταιρείας, το κόστος του οποίου ανέλαβε ο Δήμος Ναυπλιέων και αναχώρησε για τον προορισμό του.

Το Σάββατο στις 16 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων με επικεφαλής τον Προέδρο Μανώλη Πατεράκη, θα παραδώσουν τα συγκεντρωθέντα είδη από την Ένωσή Κρητών Αργολίδας αλλά και άλλων Κρητικών Συλλόγων του Λεκανοπεδίου Αττικής, στους πληγέντες της περιοχής.

Όπως σημειώνει, μεταξύ άλλων, η Ένωση Κρητών και Φίλων Κρήτης Ν. Αργολίδας «Μίνωας»

«Η προσέλευση και η προσφορά του κόσμου ήταν συγκινητική και αξιέπαινη!

Μέσα σε μερικές μέρες συγκεντρώθηκαν τρόφιμα παντός τύπου, φάρμακα, κλινοσκεπάσματα, είδη ατομικής υγιεινής κ.α, που θα συνδράμουν τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου στις πρώτες δύσκολες εβδομάδες μετά τον ισχυρό σεισμό.

Αξιέπαινη και σημαντική ήταν η άμεση κινητοποίηση των 4 Δήμων της Αργολίδας, οι οποίοι με ιδιαίτερη ευαισθησία ανταποκρίθηκαν στην επείγουσα έκκληση για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Αρκαλοχώρι, στηρίζοντας και ενισχύοντας την ανθρώπινη αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης».

Σχόλια

Exit mobile version