home design

Οργισμένη η Φώφη με όσους συνδέουν την υποψηφιότητα Χρηστίδη με το όνομά της

Η Φώφη Γεννηματά τού ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να μιλά εκ μέρους της.

Την οργή της Φώφης Γεννηματά προκάλεσαν όσοι συνδέουν με το όνομά της την υποψηφιότητα του Παύλου Χρηστίδη για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παύλος Χρηστίδης κάλεσε την κυρία Γεννηματά προκειμένου να την ενημερώσει για την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος. Η κυρία Γεννηματά είπε ότι είναι δικαίωμά του να κατέβει υποψήφιος, ενώ ξεκαθάρισε πως οι υποψήφιοι δεν πρέπει να την εμπλέκουν στις προεκλογικές διεργασίες.

Σημειώνεται πως ο κ. Χρηστίδης παραιτήθηκε από τη θέση του εκπροσώπου Τύπου και σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κατέβει στις εκλογική κούρσα:

Δημοσιεύματα πάντως κάνουν λόγο για διαρροές που θέλουν την Φώφη Γεννηματά να λέει με αφορμή όσων εμπλέκουν το όνομά της με την υποψηφιότητα Χρηστίδη, να λέει «Η δήλωση που έκανα την Τρίτη ισχύει απολύτως. Ο ρόλος μου ως προέδρου είναι ρόλος εγγυητή της ενότητας και των διαδικασιών. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να εμπλέξει το όνομά μου στην προεκλογική αντιπαράθεση και να μιλά εκ μέρους μου». Αυτή η δήλωση, προφανώς, αφορά όλους όσοι προέρχονται από το γεννηματικό μπλοκ.

Ο κ. Χρηστίδης με την υποψηφιότητά του θέλει, όπως αναφέρουν συνεργάτες του να εκφράσει τη νέα γενιά και το καλούμενο «γεννηματικό μπλοκ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version