home design 800x400

Αργολίδα: Ήρθαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να δουν τον ΤΟΕΒ Ήρας – Κουρτακίου

Ο Θεόδωρος Βασιλόπουλος επισκέφθηκε το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του με την χρήση ευφυούς γεωργίας.

Ο ΤΟΕΒ Ήρας – Κουρτακίου μειώνει το κόστος καλλιέργειας, αξιοποιώντας την τεχνολογία. Έτσι, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρος Βασιλόπουλος επισκέφθηκε τον τοπικό οργανισμό εγγείων βελτιώσεων Ήρας- Κουρτακίου στην Αργολίδα και συγκεκριμένα το αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του με την χρήση ευφυούς γεωργίας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης είχε δημιουργικό διάλογο με τον Πρόεδρο του ΤΟΕΒ, Γιώργο Πλατή και τονίσθηκε η αναγκαιότητα της συνεργασίας και στο μέλλον.

Φωτογραφία: TΟΕΒ Ήρας – Κουρτακίου (facebook)

Στην σχετική ανάρτηση του Γιώργου Πλατή στην σελίδα του ΤΟΕΒ Κουρτακίου Ηρας στο facebook αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Μας τίμησε σήμερα με επίσκεψη του στο Αντλιοστάσιο του ΤΟΕΒ, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Βασιλόπουλος Θεόδωρος.

Ανταλλάξαμε χρήσιμες πληροφορίες για την λειτουργία των 69 ΤΟΕΒ της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας σε σχέση με τον δικό μας ΤΟΕΒ. Μάθαμε επίσης για την σημαντική προσπάθεια μείωσης του κόστους ρεύματος, μέσω της σπουδαίας πρωτοβουλίας σύστασης Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – agrifoodwest.gr – της οποίας είναι Πρόεδρος. Δεδομένη και αναγκαία η συνεργασία μας για την συνέχεια».

Φωτογραφία: TΟΕΒ Ήρας – Κουρτακίου (facebook)

Σχόλια

Exit mobile version