home design 800x400
home design 1170Χ320

Μαντζούνης: Γίνεται πράξη η άμεση υλοποίηση αθλητικών έργων

Προχωρά η βελτίωση των υποδομών στην Αργολίδα. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας.
Αθλητικά έργα στην Αργολίδα (1)

«Συνεχίζονται οι αθλητικές αναβαθμίσεις και στις 5 περιφερειακές ενότητες της περιφέρειας Πελοποννήσου. Η επιθυμία του περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα για άμεση υλοποίηση των έργων γίνεται πράξη». Αυτό δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης που ενημερώνει για μια σειρά δράσεων στον τομέα των αθλητικών υποδομών στην Αργολίδα, που είτε έχουν υλοποιηθεί είτε βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη.

Όπως σημειώνει ο κ. Μαντζούνης: «Η περιφέρεια Πελοποννήσου, έπειτα από απόφαση του περιφερειάρχη, θα διαθέσει στον κλασσικό αθλητισμό, τον ναυταθλητισμο και γενικότερα σε όλα τα αθλήματα το απαραίτητο αθλητικό υλικό».

Γιάννης Μαντζούνης
Ο Γιάννης Μαντζούνης

Και συμπληρώνει: «Ενδεικτικά να αναφερθώ στην Αργολίδα: γήπεδα ποδοσφαίρου Τολού, Ανυφίου, Αγίου Δημητρίου και Φιχτίων τα οποία έχουν ολοκληρωθεί κατά εκατό τοις εκατό, όσο αναφορά τις βελτιώσεις – αντικαταστάσεις χλοοτάπητα.

Στη συνέχεια, γήπεδα Ερμιόνης – Πορτοχελίου και Επιδαύρου, Νέου Ηραίου και Μπορσα όπως και αποδυτήρια Διδύμων, Κοιλάδας και Φιχτίων, κερκίδες γηπέδων Λιμνών και κλειστό γυμναστήριο Λυγουριού».

Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενημερώνει πως «έγινε η παράδοση του ισοθερμικού καλύμματος (κουβέρτα) στο δημοτικό κολυμβητήριο Ναυπλίου και ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας».

Αθλητικά έργα στην Αργολίδα (2)
Αθλητικά έργα στην Αργολίδα (3)
Αθλητικά έργα στην Αργολίδα (4)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis