home design

Ναύπλιο: Κόλλησε κορωνοϊό διασχίζοντας την Πίνδο! – Είχε κάνει εμβόλιο

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δημοσθένης Δρούγκας περιγράφει την περιπέτειά του και τις δύσκολες μέρες της καραντίνας: «Τα ΄φερα από δω τα πήγα από εκεί τελικά συναντήθηκα και εγώ με τον ιό»

Τα ‘φερα από δω τα πήγα από εκεί τελικά συναντήθηκα και εγώ με τον ιό. Η μεγάλη πλάκα είναι πως δεν συναντήθηκα στην δουλειά, που βρισκόμαστε κυριολεκτικά αγκαλιά, ή στα καράβια και τα νησιά των καλοκαιρινών διακοπών. Αντίθετα γίναμε κολητάρια στα βουνά στην τετραήμερη διάσχιση της Πίνδου.

Με αυτά τα λόγια περιγράφει την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας (Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου) Δημοσθένης Δρούγκας.

Ο κος Δρούγκας, αν και εμβολιασμένος, δεν συναντήθηκε με τον κορωνοϊό στο Ναύπλιο, αλλά κατά τη διάρκεια, ενός τετραημέρου που διέσχισε την Πίνδο.

ΦΩΤΟ: fB Δημοσθενης Δρουγκας

Λέει χαρακτηριστικά για την περιπέτειά του:

… «είπα που να ανέβει εδώ πάνω ο ιός και χαλάρωσα τα μέτρα ατομικής μου προστασίας. Όντας πλήρως εμβολιασμένος από 10/3 και κόλλησα και νόσησα.

Βέβαια η νόσησή μου δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν καμιά άξια λόγου νόσηση, αφού περιορίστηκε σε τρείς μέρες δεκατική πυρετική κίνηση μέχρι 37,5,  μια ελαφρά καταβολή,  ελαφρές μυαλγίες,  και έκτοτε τίποτα. Με ένα Ντεπόν την μέρα ήμουν περδίκι.  Σαν συνάχι δηλαδή και μάλιστα ελαφρύ συνάχι.

Μόνο η απομόνωση σε ένα δωμάτιο για έναν άνθρωπο με την δική μου ιδιοσυγκρασία,  τρόπο ζωής και φυσική δραστηριότητα, αποτελεί πραγματικό βασανιστήριο. Ευκαιρία να διαβάσουμε όλα τα αδιάβαστα βιβλία ετών που σταλίζουν στα ράφια».

Και επισημαίνει ο κος Δημοσθένης Δρούγκας:

«Συνεπώς η περίπτωση μου επιβεβαιώνει όλα όσα είχα καταλήξει να πιστεύω, μελετώντας ένθεν και ένθεν την αρθρογραφία:

1) Ο ιός μπορεί να σε βρει οπουδήποτε και οποτεδήποτε γουστάρει αυτός, άρα δεν χαλαρώνουμε τα ατομικά μέτρα προστασίας και αυτά που είπανε περί λειτουργίας των χωρών διασκέδασης με 100% πληρότητα μόνο για εμβολιασμένους, ανήκουν στο πλαίσιο της εγκληματικής ανικανότητας και βλακείας τους.

2) Δεν υπάρχει ούτε και πρόκειται να υπάρξει κανένα τείχος ανοσίας. Το μόνο τείχος που κατάφεραν να στήσουν ήταν ένα μεγαλειώδες τείχος ανοησίας. Ο εμβολιασμένος και κολλάει και νοσεί και μεταδίδει, γι΄ αυτό και μπαίνει σε καραντίνα.

3) Ο εμβολιασμένος έχει ήπια νόσηση και αυτός είναι ο μόνος λόγος για να εμβολιαστεί κάποιος. Για να φυλάξει και να προστατεύσει τον εαυτό του και να μην βασανιστεί ή στερήσει την παρουσία του απ΄ τα αγαπημένα του πρόσωπα. Το εμβόλιο δεν προφυλάσσει απ΄ την νόσο ,  το εμβόλιο προστατεύει απ΄ την βαριά νόσο.

Γι΄ αυτό κάντε μου την χάρη όσοι ενήλικες δεν έχετε εμβολιαστεί να πάτε να το κάνετε, για να χαρείτε και να σας χαρούν τα παιδάκια σας και τα εγγόνια σας.  Για τίποτε άλλο μόνο γι΄ αυτό και αφήστε του ηλίθιους που κυβερνάνε να λένε ότι βλακεία τους κατέβει, μόνο γι΄ αυτό πηγαίνετε και κάντε το».

Το εντυπωσιακό με την περίπτωση του κου Δρούγκα είναι ότι έφυγε εμβολιασμένος από το πολυσύχναστο Ναύπλιο και κόλλησε κορωνοϊό διασχίζοντας τα βουνά της Πίνδου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version