home design

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Μείον 55 εργαζόμενοι στην πιο κρίσιμη καμπή

Εκτός από τους 55 που τέθηκαν σε αναστολή εργασίας, εκκρεμούν ακόμα 20 ανάλογες αποφάσεις για ανεμβολίαστους εργαζόμενους που βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.

Σε καθεστώς αναστολής εργασίας τέθηκαν από σήμερα 55 εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς και των ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας και Φιλιατρών και του Κέντρου Υγείας Πύλου, που ανήκουν στη δικαιοδοσία της ίδιας διοίκησης. Σύμφωνα με αναλυτικά επίσημα στοιχεία, που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ο αριθμός των εργαζομένων σε αναστολή αντιστοιχεί στο 6,59% του συνόλου των εργαζομένων (835).

Αναλυτικά οι 55 εργαζόμενοι επιμερίζονται ως εξής:

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία τα 5 άτομα της Ιατρικής Υπηρεσίας, που τίθενται σε αναστολή (σε σύνολο 132) αντιστοιχούν στο 3,79%. Αντίστοιχα οι 24 της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας (σε σύνολο 434) αντιστοιχούν σε 5.53% και οι 26 (σε σύνολο 269) του λοιπού προσωπικού αντιστοιχούν στο 9,67%.

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκκρεμούν ακόμα 20 αποφάσεις αναστολής για ανεμβολίαστους εργαζόμενους, οι οποίοι όμως προς το παρόν βρίσκονται σε αναρρωτική άδεια.

Και όλα αυτά τη στιγμή που μόνο το Νοσοκομείο Καλαμάτας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του, καθώς οι νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό φθάνουν τις 82 (αριθμός ρεκόρ), στην συντριπτική τους πλειοψηφία ανεμβολίαστοι.

Να σημειωθεί πως η Μεσσηνία τελεί υπό τοπικό lockdown λόγω έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες εβδομάδες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version