home design

Επιτροπές καταγραφής ζημιών από τις πυρκαγιές σε Aρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία

Καταγραφή ζημιών, σχετικά με την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, τις επιχειρήσεις, βασικές δομές και δημόσια κτίρια που επλήγησαν από τις φωτιές.

Συγκροτήθηκαν στις πυρόπληκτες Περιφερειακές Ενότητες Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας επιτροπές αρωγής οι οποίες το επόμενο διάστημα θα διενεργήσουν ελέγχους και καταγραφή των ζημιών στις περιοχές τους οι οποίες είτε έχουν καεί στις πυρκαγιές που ξεκίνησαν στις αρχές του τρέχοντα μήνα Αυγούστου, είτε εξακολουθούν να καίγονται από τις σε εξέλιξη ευρισκόμενες καταστροφικές πυρκαγιές.

Συγκεκριμένα, ανά Π.Ε. συγκροτήθηκαν 3 τριμελείς επιτροπές, με σκοπό η κάθε μία την εκτίμηση και καταγραφή ζημιών α) στην αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και τις εγκαταστάσεις όσων επλήγησαν από τις πυρκαγιές, β) των επιχειρήσεων ( εμπορικών, βιοτεχνικών, βιομηχανικών και λοιπών) που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και γ) στις βασικές υποδομές (δίκτυα, δρόμοι, γεφύρια κλπ) και δημόσια κτήρια που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Π.Ε. Αρκαδίας, οι εν λόγω επιτροπές θα δραστηριοποιηθούν στις περιοχές των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης, στην Π.Ε. Λακωνία στην περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στην Π.Ε. Μεσσηνίας στις περιοχές της Ενότητας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Την σύνθεση των εν λόγω επιτροπών, ανά Π.Ε., μπορείτε να δείτε εδώ:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version