home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδα

Le Lyrial: Ένα από τα καλύτερα κρουαζιερόπλοια του κόσμου στο λιμάνι

Το γαλλικό πολυτελές σκάφος έχει γεμίσει την προβλήτα και το θαυμάζουν όσοι το βλέπουν

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το πολυτελές γαλλικό κρουαζιερόπλοιο Le Lyrial έδεσε στο λιμάνι του Ναυπλίου, γεμίζοντας την προβλήτα και τραβώντας τα βλέμματα.

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας Ponant, της μοναδικής εταιρείας του κλάδου στη Γαλλία με σημαία Γαλλίας, είναι κατασκευής 2015 στα Ιταλικά ναυπηγεία Fincantieri της Αncona, έχει μήκος 142 μέτρα και πλάτος 18 μέτρα.

Διαθέτει για τους επιβάτες του 122 καμπίνες και σουίτες, σχεδόν όλες με θέα στην θάλασσα και ιδιωτικό μπαλκόνι, ενώ είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες – φιλικές προς το περιβάλλον – τεχνολογίες, όπως ο LED φωτισμός. Το «Le Lyrial» διαθέτει εστιατόριο με μενού αλά καρτ και δύο σομελιέ, πέντε χορευτές, δύο πιανίστες και τρεις τραγουδιστές, θέατρο, γυμναστήριο, κομμωτήριο, spa, σαλόνι ανάγνωσης και παρατήρησης, πιάνο μπαρ και φυσικά πισίνα.

Το κρουαζιερόπλοιο “Le Lyrial” βρισκόταν στο Ναύπλιο στις 24 Ιουλίου και σήμερα Σάββατο έδεσε ξανά στο ίδιο σημείο.

Πολλοί από τους επισκέπτες περιηγήθηκαν στο Ναύπλιο με τα πόδια. Επίσης, ορισμένοι επισκέφθηκαν με λεωφορεία και ΤΑΞΙ κοντινούς προορισμούς, όπως την Επίδαυρο και τις Μυκήνες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button