home design

Τρίπολη: Από την Αργολίδα στην παρουσίαση της νέας ΚΑΠ

Τι δήλωσαν Γεωργόπουλος και Κωστούρος για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2021 -2027 που παρουσίασαν χθες Κυριάκος Μητσοτάκης και Σπήλιος Λιβανός.

Στην Τρίπολη χθες το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ 2021 – 2027) σε συνδιάσκεψη που οργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Στην παρουσίαση παρευρέθησαν αρκετοί πολιτικοί παράγοντες και αυτοδιοικητικοί από την Αργολίδα, μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

«Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως μία ιδιαίτερα σημαντική αγροτική παραγωγική περιοχή, οι στόχοι και η πιστή εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, αποτελούν μονόδρομο για την στήριξη και την προώθηση του αγροτικού τομέα, ο οποίος μαζί με τον τουρισμό είναι οι εθνικοί πυλώνες της οικονομίας της χώρας μας», δηλώνει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.

Και ο Κωστούρος στην παρουσίαση της ΚΑΠ

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος παρευρέθηκε και αυτός στη χθεσινή εκδήλωση για την παρουσίαση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής που έγινε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Δήμος Ερμιονίδας

Σχετικά με τη νέα ΚΑΠ ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος δήλωσε:

«Η νέα ΚΑΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με τους πόρους που θα δοθούν από το Ταμείο Ανάκαμψης ελπίζουμε να σηματοδοτήσει την αρχή μιας νέας πορείας για την αγροτική οικονομία της χώρας μας η οποία μαζί με τον τουρισμό αποτελούν τους τομείς που θα δώσουν την παραπάνω ώθηση για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας καθώς και τις καλύτερες οικονομικές προοπτικές της περιφέρειας προς όφελος των συμπολιτών μας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων θα συνεχίσει να είναι αρωγός αυτής της προσπάθειας για να διεκδικήσουμε από κοινού αυτό που ανήκει για τους παραγωγούς, τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους του τόπου μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version