home design 800x400
home design 1170Χ320

Κυριάκος Μητσοτάκης: Γιατί έβαλε στοίχημα μία μπύρα με ψαράδες στη Μεσσηνία

Αλιείς σε Μητσοτάκη: «Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου θα το πάρει η θάλασσα – Θα ρθουν μετά να σας ζητήσουν κι’ άλλα λεφτά». Δείτε όλο το σκηνικό μπροστά στις κάμερες.

Με στοίχημα μια μπύρα προσπάθησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αντιμετωπίσει την παρέμβαση από τον εκπρόσωπο των ψαράδων κατά την ξενάγησή του στα έργα ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι του Μαράθου. «Το έργο στο λιμάνι του Μαράθου έχει ξεκινήσει λάθος» είπε στον πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος των αλιέων της περιοχής και συνέχισε «πρώτα έπρεπε να κατασκευαστεί “μπαστούνι” προστασίας των ακτών και έπειτα να προχωρήσουν τα έργα εντός του λιμένα. Ελάτε τον Οκτώβριο να δείτε εάν θα υπάρχει λιμάνι. Θα το έχει πάρει η θάλασσα. Και θα έρθουν τότε και θα σας ζητήσουν κι άλλα λεφτά όπως έγινε στην Κυπαρισσία».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε τότε χαμογελώντας όπως και οι συνοδοί του ότι άλλα λεφτά δεν υπάρχουν για να εισπράξει την ατάκα του εκπροσώπου των αλιέων «τότε, πάει το έργο».

Ο πρωθυπουργός είπε τότε στον ψαρά ότι θα πάει τον Οκτώβριο και εάν δεν έχει πάρει το λιμάνι η θάλασσα τότε θα πρέπει να τον κεράσει μια μπύρα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το eleftheriaonline.gr:

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis