home design

Kόρινθος: Κυκλοφορούσαν αρματωμένοι και με ναρκωτικά

Την ίδια στιγμή στην Τρίπολη σύλληψη για μικροποσότητες κάνναβης

Τρεις άνδρες ηλικίας από 20 έως 42 ετών συνελήφθησαν στην Κόρινθο γιατί κυκλοφορούσαν “αρματωμένοι” και κουβαλώντας πάνω τους ποσότητες ναρκωτικών. Την ίδια στιγμή, σε ανεξάρτητο περιστατικό συνελήφθη επίσης στην Κόρινθο ένας 21χρονος που έφερε διαφόρων ειδών ναρκωτικά ενώ στην Αρκαδία ένα άτομο συνελήφθη για μικροποσότητες κάνναβης.

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 17 Ιουλίου, το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις (3) ημεδαποί, 20, 24 και 42 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8,6- γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης,  ράβδος (γκλοπ) και μαχαίρι με μήκος λάμας -7- εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Επίσης, σήμερα, τις πρώτες πρωινές ώρες, συνελήφθη και πάλι στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 21χρονος αλλοδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και ηρωίνης, καθώς και -9- ναρκωτικά δισκία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, στην Αρκαδία και συγκεκριμένα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version