home design

Πότε επιστρέφει στο Ναύπλιο το Mediterranean Yacht Show

Έπειτα από μια περίοδο αβεβαιότητας στην οποία ο κλάδος του yachting έπλεε σε αχαρτογράφητα νερά και μέτα από δύο χρόνια απουσίας, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επανέρχεται και πάλι στο λιμάνι του Ναυπλίου για την 7η διοργάνωσή του, από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2022.

Με τα πρώτα σημάδια σταδιακής επιστροφής στην κανονικότητα να είναι πλέον εμφανή, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη διεξαγωγή του 7ου Mediterranean Yacht Show στο φυσικό του περιβάλλον, για του χρόνου.

Το MEDYS, το οποίο διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων, αποτελεί μια Β2Β έκθεση που φέρνει κοντά charter brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν. Την ίδια στιγμή συνθέτει μια μοναδική ευκαιρία για διασύνδεση μεταξύ επαγγελματιών του χώρου σε ένα μοναδικό περιβάλλον.

Το ΜEDYS 2019 διήρκεσε 5 ημέρες από τις 4 έως τις 8 Μαΐου, με εγγεγραμμένα 102 επαγγελματικά επανδρωμένα σκάφη αναψυχής συνολικού αθροιστικού μήκους που ξεπέρασε τα 3,5 χλμ., και τη συμμετοχή περισσότερων από 450 brokers από 31 χώρες του κόσμου. Σε συνέχεια της επιτυχημένης διεξαγωγής του, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στο 7ο ΜΕDYS, μετά από διετή απουσία, το οποίο υπόσχεται να αποτελέσει ακόμη μια φορά τον πιο δυνατό εκπρόσωπο του ακμάζοντος ελληνικού yachting.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version