home design

Ψήφος στη Φώφη έναντι Λοβέρδου και Ανδρουλάκη

Ισχυρό προβάδισμα καταγράφει η Φώφη Γεννηματά έναντι των (μέχρι στιγμής ανακοινωθέντων συνυποψηφίων της) Ανδρέα Λοβέρδου και Νίκου Ανδρουλάκη σε δημοσκόπηση της MRB σχετικά με την καταλληλόλητα για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ συγκεντρώνει στο σύνολο του εκλογικού σώματος ποσοστό 29%, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Νίκος Ανδρουλάκης, συγκεντρώνουν ποσοστό 20% και 12,7% αντίστοιχα. Το 6,9% επιθυμεί κάποιον άλλο και το αρκετά υψηλό ποσοστό που φτάνει το 30,4% δεν παίρνει θέση. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ (του 2019), καθώς η κυρία Γεννηματά συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 50% (56,7%), ο κύριος Ανδρέας Λοβέρδος 24,3% και ο Νίκος Ανδρουλάκης 15.9%.

Τέλος παρατηρείται σημαντική επιβράβευση στην στρατηγική του ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη πορεία. Οι ερωτηθέντες δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να συνεργαστεί με τη ΝΔ ή το ΣΥΡΙΖΑ. «Το ΚΙΝΑΛ σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να συνεργαστεί ή να συμμαχήσει με κάποια από τα δύο μεγάλα κόμματα» λέει το 63,6% των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ, ενώ όχι στη συνεργασία απαντά και το 33,3% του συνόλου των ερωτηθέντων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version