home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αρεόπολη: Η βάση για να εξερευνήσεις τη Λακωνική και Μεσσηνιακή Μάνη

Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί

Στην καρδιά της Μάνης στέκει η πρωτεύουσά της, η μαγευτική Αρεόπολη. Πολύ κοντά βρίσκονται το πανέμορφο Λιμένι, το Οίτυλο, το μαγευτικό Γύθειο με την τεράστια παραλία του Μαυροβουνίου, ο εκπληκτικός Γερολιμένας καθώς και ένα από τα ομορφότερα σπήλαια του κόσμου, το περίφημο Σπήλαιο Διρού.

Στην Αρεόπολη θα ταξιδέψετε στον χρόνο και οι εικόνες που θα συναντήσετε θα μείνουν για πάντα βαθιά χαραγμένες μέσα σας.

Φωτογραφία: anagnostis
Φωτογραφία: anagnostis

Ένα πέτρινο στολίδι στο οποίο χτυπά η ιδιαίτερη και ξεχωριστή Μανιάτικη καρδιά. Εκπληκτικά σοκάκια, μαγευτικές αυλές, ξεχωριστή αρχιτεκτονική και παρθένες παραλίες συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό που ο επισκέπτης δεν θέλει να αποχωριστεί.

167 χλμ. από το Ναύπλιο, αποτλελεί ιδανικό ορμητήριο για να ανακαλύψετε τόσο την άγρια ομορφιά της Λακωνικής Μάνης, όσο και την Μεσσηνιακή Μάνη, καθώς βρίσκεται σχεδόν ανάμεσα στις δύο.

Φωτογραφία: anagnostis
Φωτογραφία: anagnostis

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά για τους λάτρεις των γεύσεων η μανιατικη κουζίνα θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω με τα αγνά και ξεχωριστά υλικά της περιοχής και το μοναδικό τοπικό υπέροχο ελαιόλαδο που είναι και το σήμα κατατεθέν της.

Βίντεο: Up Stories

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis