home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Η μάχη κατά της λακκούβας στο Ναύπλιο

Έργα οδοποιίας σε δρόμους του Δήμου Ναυπλιέων που έχρηζαν παρέμβασης πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη 6 Ιουλίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου με ειδικά μηχανήματα και με τον κατάλληλο εξοπλισμό προχώρησαν τόσο σε εργασίες ασφαλτόστρωσης σε δρόμο στο Δρέπανο όσο και στην επούλωση λάκκων σε αρκετά σημεία της πόλης του Ναυπλίου.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος βρέθηκε στα σημεία των εργασίων και επέβλεψε την πορεία ολοκλήρωσής τους. Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να βελτιώσουμε την εικόνα του οδικού δικτύου του Δήμου Ναυπλιέων, ώστε να γίνει περισσότερο ασφαλές για τους συμπολίτες μας αλλά και τους επισκέπτες μας. Έργα μικρής και μεγάλης κλίμακας τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και αναβαθμίζουν τις υποδομές μας, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον σχεδιασμό μας. Για το λόγο αυτό, θα συνεχίσουμε να δίνουμε έμφαση σε τέτοια ζητήματα, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά σε όσο περισσότερα σημεία μπορούμε, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο το Δήμο μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button