home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Στις φυλακές της Τρίπολης ο 49χρονος ιερέας που παρενοχλούσε σεξουαλικά

Φρίκη. Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονη κόρη στην Πελοπόννησο

Στις Φυλακές Τρίπολης θα οδηγηθεί ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο που φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά στο παρελθόν δύο ανήλικα κορίτσια και κατείχε πορνογραφικό υλικό, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Με βούλευμα του, το Δικαστικό Συμβούλιο Αγρινίου απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου του για ακύρωση της προδικασίας. Ο ιερέας οδηγήθηκε στο δικαστικό μέγαρο στις 10 το πρωί και υπέβαλλε απολογητικό υπόμνημα χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις από την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα. Ο κληρικός αρνείται τις κατηγορίες ωστόσο οι αρμόδιοι έκριναν ότι συντρέχουν λόγοι προφυλάκισης του και η κυρία ανάκριση θα συνεχιστεί μέχρι να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Η δικηγόρος των δύο κοριτσιών έξω από το δικαστήριο δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και εξέφρασε την ελπίδα αυτή η υπόθεση να γίνει αφορμή για να ανοίξουν κι άλλα στόματα.

Ομάδα ατόμων συγκεντρώθηκε και σήμερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για να συμπαρασταθούν στις δύο αδερφές 22 και 27 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύλληψη του ιερέα οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα στη ντουλάπα μια 19χρονη, η οποία φαίνεται ότι διέμενε στο σπίτι του κληρικού.

Πηγή: www.ertnews.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis