home design

Ναύπλιο: Σε νέα τροχιά το μονοπάτι Αρβανιτιά – Καραθώνα

Αλλάζει το ιστορικό μονοπάτι Αρβανιτιάς- Καραθώνας, που δίνει την ευκαιρία στους δημότες του Ναυπλίου αλλά και στους επισκέπτες να αθληθούν και να κάνουν τον περίπατό τους σε αυτή τη μοναδική διαδρομή με την υπέροχη θέα.

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ, Μαρία Ράλλη, αναφέρθηκε στο θέμα ως εξής:

«Με την σημερινή επισήμανση του μονοπατιού της Αρβανιτιάς –Καραθώνας κλείνουμε τον κύκλο του περιβαλλοντικού μας προγράμματος «Πράσινος Ιούνης». Η επιλογή δεν έγινε τυχαία. Το μονοπάτι αυτό μπαίνει από σήμερα σε μια νέα τροχιά.

Είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε ένα πρόγραμμα για την ανάδειξη των μονοπατιών, με πιστοποίηση των σημείων αναρρίχησης, των παραλιών, των σημείων ξεκούρασης, τις κρήνες, τα εκκλησάκια, τα WC, κ.α., με στόχο να προσφέρουμε με ιδανικότερες συνθήκες, στον περίπατο, στον αθλητισμό, στην αναψυχή, στη θέα και στην ασφάλεια.

Προχωράμε με σεβασμό στην ιστορία του μονοπατιού, την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του, που το έκαναν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και των επισκεπτών μας.

Αξιοσημείωτη η καθοριστική βοήθεια σε αυτή τη δράση του μέλους του Δ.Σ. του ΔOΠΠΑΤ , μέλους της ομάδας εργασίας περιβάλλοντος , τοπικής συμβούλου Ναυπλίου και αρχιτέκτονα κ. Mary Psarologos , την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version