home design 800x400
home design 1170Χ320

Με Γκαίμπελς απαντά η ΕΠΣ Αργολίδας σε Μπούνο για τις εκλογές

ΕΠΣ Αργολίδας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, σε ανακοίνωσή της απαντά σε ψευδή δημοσιεύματα -όπως τα χαρακτηρίζει- του κ. Γιώργου Μπούνου στον Τύπο και συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ο Αυτοαποκαλούμενος «Εκπρόσωπος νυν και τέως Πρόεδρων ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας» ξεκινά τη δήλωσή του κατηγορώντας μας ότι πανηγυρίζουμε για μία νίκη την οποία κατακτήσαμε σε μια «μάχη που δε δόθηκε ποτέ».

Απαντούμε:

Ποιός ευθύνεται κύριε Μπούνο που δεν υπήρξε αντίπαλος στις πρόσφατες εκλογές;

Φταίμε εμείς που δεν συγκροτήθηκε αντίπαλο ψηφοδέλτιο;

Ακολούθως αναφέρετε ότι « Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας δεν τόλμησε να απαντήσει στη σαφέστατη κατηγορία που του απαγγείλατε για το εκλογικό σύστημα το οπίο εκμηδενίζει την εκπροσώπηση πολλών σωματείων ακυρώνοντας την ουσία των εκλογών».

Είναι προφανές ότι ο συντάκτης της ανακοίνωσης τελεί υπό σύγχυση ή ακόμα χειρότερα είναι παντελώς ανενημέρωτος για τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.

Στην ιστοσελίδα της Ε.Π.Σ. Αργολίδας με ημερονηνία 07/05/2021 βρίσκεται η ανακοίνωση – πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης Αρχαιρεσιών Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Μια απλή ανάγνωσή της θα τον βοηθούσε να κατανοήσει τα αυτονόητα πριν εκτεθεί δημοσίως.

Απλά για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι εκλογές διεξήχθησαν με την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία και όχι σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Π.Σ. Αργολίδας. Προφανώς δε θεώρησε σωστό να μπει στον κόπο να διαβάσει την Ανακοίνωση- Πρόσκληση.

Συνεχίζοντας την ανάγνωση της ανακοίνωσης, διαπιστώνουμε ότι ο υπογράφων αυτής διολισθαίνει σε ανυπόστατες κατηγορίες και ψεύδη κατά του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, αναφέροντας πως «ως αντιπρόεδρος τότε της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εισηγήθηκε το κατάπτυστο 11-0» στην Καταστατική Γενική Συνέλευση του 2009 στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Κίου, κατηγορώντας τον μάλιστα για ΕΚΤΡΟΠΗ (!!!), αφού όπως αναφέρει ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ (!!!) τον τότε Πρόεδρο κύριο Αποστολόπουλο να ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ (!!!) την αρχική του συμφωνία με τους περισσότερους συμβούλους για ένα εκλογικό σύστημα δικαιότερο.

Απαντούμε:

1. Το 2009 και συγκεκριμένα την 27-06-2009 στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε Τακτική Γενική Συνέλευση με θέματα:

i) Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

ii) Αρχαιρεσίες για την εκλογή μελών Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

(Παραθέτουμε το έγγραφο 1 όπως αυτό τηρείται στο βιβλίο Γενικών Συνελεύσεων στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας).

Με Γκαίμπελς απαντά η ΕΠΣ Αργολίδας σε Μπούνο για τις εκλογές

Άρα εύκολα διαπιστώνει ο καθένας ότι το 2009 που αναφέρεστε ουδέποτε διεξήχθη Καταστατική Γενική Συνέλευση.

Απόσπασμα από παραπάνω κείμενο:

«ΠΡΑΚΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ Γ.Σ. ΤΗΣ 27-06-2009……

ΘΕΜΑ 1ον Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.

ΘΕΜΑ 2ον Αρχαιρεσίες για εκλογές μελών Δ.Σ. κ’ Εξελεγκτικής Επιτροπής».

2. Η Καταστατική Γενική Συνέλευση στην οποία προφανώς αναφέρεστε διεξήχθη στη Ν. Κίο την 12-01-2011 και την τροποποίηση και εναρμόνιση του καταστατικού με το καταστατικό της Ε.Π.Ο. εισηγήθηκε ο τότε πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος.

(Παραθέτουμε το έγγραφο 2 όπως αυτό τηρείται στο βιβλίο Γενικών Συνελεύσεων στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας).

Με Γκαίμπελς απαντά η ΕΠΣ Αργολίδας σε Μπούνο για τις εκλογές

Απόσπασμα από παραπάνω κείμενο:

«ΠΡΑΚΤΙΚΟ Γ.Σ. της 12-1-2011

….σε καταστατική Γ.Σ. κατόπιν της 694/15/12/2010

Ακολούθησε η ανάγνωση κατ’ άρθρο του προτεινομένου καταστατικού από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Α. κ. Γιάννη Αποστολόπουλο.

Από τα παραπάνω αποδεικνύεται με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κύριος Σιδέρης Βασίλειος ουδέποτε αναμείχθηκε σε όσα ψευδώς αναφέρεστε.

Καταλήγοντας κύριε «Εκπρόσωπε νυν και τέως Πρόεδρων ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας» ενώ διαπιστώνουμε ότι σας αρέσει να αναφέρεστε σε μεθόδους Βόρειας Κορέας, ο ίδιος εστερνίζεστε με θαυμαστό τρόπο τις μεθόδους του Υπουργού Προπαγάνδας του Τρίτου Ράϊχ Γιόζεφ Γκαίμπελς «ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΣ».

Δυστυχώς για εσάς, με ανάλογου τύπου μεθόδους και με ανυπόστατες κατηγορίες δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα.

Το Αργολικό ποδόσφαιρο εδώ και τέσσερα (4) χρόνια βρίσκεται σε σταθερή τροχιά επανεκκίνησης και έτσι θα συνεχίσει.

Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά και θα καταφέρουμε ακόμα περισσότερα γιατί έχουμε διάθεση και την τεχνογνωσία για να το επιτύχουμε.

Εάν δεν μπορείτε να μας χειροκροτήσετε τουλάχιστον μην εκτίθεστε με ανακοινώσεις που βρίθουν σε ανακρίβειες και ψεύδη.

Σας ευχόμαστε στις επόμενες εκλογές να καταφέρετε να πείσετε κάποια σωματεία να στηρίξουν το όραμά σας για το Αργολικό Ποδόσφαιρο αν και πραγματικά πλέον αμφιβάλλουμε για αυτό».

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis