home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κολομβία γίναμε! Σωρηδόν συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Πελοπόννησο

Δύο συλλήψεις στην Αγία Τριάδα για κλοπή από όχημα

Τις είκοσι άγγιξαν οι συλλήψεις, το τελευταίο 24ωρο στην Πελοπόννησο, κυρίως για οπλοκατοχή και ναρκωτικά, χωρίς όμως να λείψουν και τα περιστατικά κλοπής.

Η παραβατικότητα σε όλους ανεξαιρέτως τους νομούς της Πελοποννήσου φαίνεται να έχει χτυπήσει κόκκινο κι αυτό είναι ένα θέμα που εκτός από τις αρμόδιες αρχές, πρέπει να προβληματίσει συνολικά την κοινωνία.

Από το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου, έως και σήμερα το πρωί 29 Ιουνίου, έγιναν συνολικά 18 συλλήψεις που αφορούσαν κατά κύριο λόγο σε παραβίαση του νόμου περί οπλοκατοχής, αλλά και ναρκωτικά.

Αναλυτικά ανά νομό τα περιστατικά είχαν ως εξής:

Αργολίδα:

  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αργολίδας, για κλοπή.
  • Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2021) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) ημεδαποί, 21χρονη και 30χρονος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.
  • Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 19χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε σιδερογροθιά  και μαχαίρι, με μήκος λάμας -7- εκατοστά, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άργους-Μυκηνών.
  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οικία ημεδαπής, που έγινε την 23.6.2021 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 34χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

Κορινθία:

  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε από κατάστημα αλλοδαπού, είδος ένδυσης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.
  • Συνελήφθη, σήμερα (29.6.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 43χρονος ημεδαπός γιατί κατείχε αεροβόλο πιστόλι μετά του γεμιστήρα, ο οποίος περιείχε -7- βλήματα, το οποίο κατασχέθηκε.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Κορινθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 18χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Λακωνία:

  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 51χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα, βρέθηκε συσκευή εκτόξευσης χημικών ουσιών (σπρέι πιπεριού), η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μονεμβάσιας Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Μεσσηνία:

  • Συνελήφθησαν, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Καλαμάτας και Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 59 και 46 ετών, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, καθώς και -3- ναρκωτικά δισκία, αντίστοιχα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 38χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -422,99- γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος  (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.
  • Συνελήφθη, χθες (28.6.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας Μεσσηνίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.
  • Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που έγινε την 15/16.5.2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 33χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis