home design

Σοκάρει η ομολογία του πιλότου: «Με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με το μαξιλάρι»

Ανατριχιάζουν όσα αναφέρει στην ομολογία του ο 33χρονος πιλότος σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, μιλώντας για το τι έκανε στην 20χρονη Καρολάιν. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετά από 8ωρη ανάκριση στη ΓΑΔA, έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, αποδίδει την πράξη του σε βρασμό ψυχής μετά από τσακωμό που είχαν με την Καρολάιν Κράουτς. Οπως υποστήριξε, εκείνο το βράδυ τον έδιωξε από το κρεβάτι για μια ακόμη φορά. Ισχυρίστηκε δε ότι η Καρολάιν άφησε με δύναμη -σχεδόν πέταξε – το μωρό μέσα στην κούνια του, γεγονός που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε στο έγκλημα.

Συνεχίζοντας την περιγραφή του, παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη σύζυγό του και της έκλεισε το στόμα και τη μύτη προκαλώντας τον θάνατό της από ασφυξία. «Με έδιωξε από το κρεβάτι και την έπνιξα με το μαξιλάρι», είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια σκηνοθέτησε τα πάντα, όλα τα στοιχεία της δήθεν ληστείας -μέχρι και δέθηκε μόνος του για να αποσείσει τις υποψίες από επάνω του.

Ωστόσο, οι αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και τα κενά μετά τα ευρήματα της ΕΛΑΣ από τα ψηφιακά πειστήρια, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν τις αρχές στην ενοχή του.

Τι έλεγε ο πιλότος τη μέρα της δολοφονίας

Ήταν 11 Μαΐου 2021 όταν η χώρα συγκλονίστηκε από τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Το έγκλημα «πάγωσε» το Πανελλήνιο καθώς η κοπέλα δολοφονήθηκε μπροστά στο 11 μηνών βρέφος της, ενώ η αρχική εντύπωση που είχε δοθεί ήταν πως ο σύζυγος ακινητοποιήθηκε από τους – φερόμενους τότε – δράστες κατά τη διάρκεια ληστείας.

Μερικές ώρες μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος, ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μίλησε στα κανάλια που περίμεναν έξω από το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Τότε, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εμφανιζόταν συντετριμμένος από τη δολοφονία της συζύγου του, την οποία ομολόγησε πως διέπραξε ο ίδιος μετά από 37 ημέρες.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version