home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΛακωνία

Μάνη: Γκερέκου και Μπαλατσινού προσκύνησαν την ομορφιά της

Την ομορφιά της αιώνιας πέτρας και του άγριου τοπίου «προσκύνησαν» δύο σταρ της εγχώριας showbiz. H Άντζελα Γκερέκου και η Τζένη Μπαλατσινού επισκέφθηκαν την περιοχή και δήλωσαν μαγεμένες από τη διαμονή τους, τα τοπία και τους ανθρώπους της Μάνης.

Η Άντζελα Γκερέκου

Η Άντζελα Γκερέκου που επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από χρόνια απουσίας, βρέθηκε στη Μάνη για τα γυρίσματα της σειράς “Η Γη της ελιάς” του MEGA που έχουν ξεκινήσει.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ βρέθηκε εκεί μαζί με το team της παραγωγή και τους ηθοποιούς. Η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ομαδική φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές της στην σειρά, τη Λυδία Κονιόρδου και τον Τάσο Ιορδανίδη.

Θυμίζουμε ότι πριν ασχοληθεί με την πολιτική, η Άντζελα Γκερέκου ήταν μια πετυχημένη και περιζήτητη ηθοποιός. Τη δεκαετία του ’90 είχε πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Ο ήχος της σιωπής» και «Η πρόβα του Νυφικού».

«Το κορίτσι της Μάνης» ήταν η κινηματογραφική ταινία, που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό και τώρα η πρωταγωνίστρια ξαναγυρίζει σε έναν τόπο συνδεδεμένο με τα πρώτα της κινηματογραφικά βήματα.

Η Άντζελα Γκερέκου ανέβασε στο προφίλ της και μια φωτογραφία όπου τη βλέπουμε με το πιο κομψό look. Με black & white outfit μας δίνει την τέλεια στιλιστική πρόταση για εμφανίσεις στη πόλη, αλλά και μια safe επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού, στην πρώτη καλοκαιρινή της απόδραση μαζί με το μωράκι της βρέθηκε στη Μεσσηνιακή Μάνη. Συγκεκριμένα στην ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρεί η στενή της φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Μπορεί το αγαπημένο της μέρος για κάθε εποχή του χρόνου να είναι η Πάτμος, ωστόσο αυτή τη φορά ο προορισμός του ταξιδιού της ήταν διαφορετικός. Η ευτυχισμένη μητέρα, μάλιστα, δημοσίευσε στα Instagram stories μια φωτογραφία με τον γιο της στο καροτσάκι, να περπατά στην πισίνα.

Ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια γεννήθηκε τα περασμένα Χριστούγεννα και το φετινό καλοκαίρι του αγαπημένου ζευγαριού θα είναι πολύ ξεχωριστό.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button