home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαFeatured

Ο Ίσκο της Ρεάλ Μαδρίτης ξεναγήθηκε στο Ναύπλιο και απόλαυσε ψαρομεζέδες (Φώτο)

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε επισκέπτες και κατοίκους στο Ναύπλιο πριν από λίγες μέρες, με τον γνωστό ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης Ίσκο να βρίσκεται στην πόλη λίγες μέρες αφότου ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα Ισπανίας, η επονομαζόμενη La Liga.

O Φρανθίσκο Ρομάν Αλαρκόν Σουάρεθ όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γευμάτισε με την παρέα του σε γνωστή ψαροταβέρνα της παραλίας και πήρε μία γεύση από τις ομορφιές της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ξεναγός είχε ζητησει να μην ενοχληθεί με φωτογραφίες, ωστόσο μετά το φαγητό δεν αρνήθηκε στο προσωπικό του καταστήματος εστίασης που ζήτησε μία αναμνηστική φωτογραφία.

Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην οποία αγωνίζεται να μην κατέκτησε φέτος κάποιον τίτλο και το όνομά του να ακούγεται έντονα για μεταγραφή σε άλλη ομάδα, ωστόσο ο διεθνής Ισπανός μεσοεπιθετικός σπεύδει ήδη να φορτίσει τις μπαταρίες του ενόψει του Euro 2021 και της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Διαβάστε ακόμα

Την επαγγελματική του καριέρα ο Ισκο την ξεκίνησε στη Βαλένθια, όπου συμμετείχε και στις ακαδημίες της. Από το 2011 έως και το 2013 αγωνιζόταν στη Μάλαγα. Το 2012, με τις πολύ καλές συμμετοχές του εκεί, έλαβε το βραβείο Golden Boy. Τον Ιούνιο του 2013, πήρε μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του ποσού των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Ίσκο έχει συμμετάσχει σε πολλά μικρά τμήματα της Εθνικής Ισπανίας. Το 2013 ξεκίνησε να αγωνίζεται και στην Ανδρών. Το 2012, αντιπροσώπευσε τη χώρα του και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Το 2013, κέρδισε χρυσό μετάλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου U21.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button