home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Αυτό είναι το μυστήριο αυτοκίνητο που πήρε παραμάζωμα τα φανάρια και εξαφανίστηκε

Στα πόδια το βαλε αρχικά ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στη συμβολή της οδού Άργους με την Χαριλάου Τρικούπη στο Ναύπλιο, από το οποίο προκλήθηκε ολοκληρωτική καταστροφή στους φωτεινούς σηματοδότες που λειτουργούσαν στο σημείο.

Το βουητό της νύχτας που σήκωσε στο πόδι τη γειτονιά του Ναυπλίου από ένα αυτοκίνητο που συγκρούεται, συνοδεύτηκε από …μυστήριο, αφού όσοι βγήκαν στα μπαλκόνια δεν έβλεπαν να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα, πέρα από τα σπασμένα φανάρια και τη σκόνη από το τρακάρισμα.

Τί ακριβώς συνέβη μέσα στη νύχτα; Ο οδηγός, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και ο μοναδικός επιβαίνων στο όχημα, μετά τη σύγκρουση, πιθανώς φοβούμενος τις συνέπειες της πράξης του, συνέχισε την πορεία του. Όμως δεν πρόλαβε να πάει μακριά καθώς, καθώς αργότερα η αστυνομία εντόπισε ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο λίγο παραπέρα.

Το αυτοκίνητο όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα των ζημιών που προκάλεσε, έτρεχε προς το Ναύπλιο με μεγάλη ταχύτητα και έπεσε αρχικά πάνω στο κράσπεδο που βρίσκεται στην οδό Άργους πριν από τη διασταύρωση με την Χαριλάου Τρικούπη, συνέχισε την τρελή πορεία του στους σηματοδότες εκτοξεύοντας ένα από τα φανάρια 100 μέτρα μακριά, αλλά παρόλα αυτά δεν σταμάτησε στο σημείο όπου προκλήθηκε το ατύχημα. Ο οδηγός που σύμφωνα με μαρτυρίες φαινόταν μεθυσμένος, ξεκίνησε ξανά και εξαφανίστηκε, συνεχίζοντας την πορεία του προς το Ναύπλιο.

Όπως προέκυψε έστριψε στην οδό Αιγίου, όπου φαίνεται ότι λόγω των ζημιών που είχαν προκληθεί στο ίδιο το αυτοκίνητο δεν μπόρεσε να συνεχίσει και σταμάτησε, μέχρι να εντοπιστεί από ένα περιπολικό της αστυνομίας που αναζητούσε το μυστηριώδες όχημα.

Σύμφωνα με το δήμο τα φανάρια υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή και θα χρειαστούν 15 μέρες για να ξαναλειτουργήσουν.

Δείτε το μυστήριο αυτοκίνητο και το σημείο στο οποίο έγινε το ατύχημα στις παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλαν περίοικοι.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis