home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΚορινθία

Κορινθία: Επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη για τα εργασιακά

Στην Κορινθία βρέθηκε την Παρασκευή 14 Μαΐου ο ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κώστας Αρβανίτης, με στόχο τη συζήτηση και ενημέρωση πολιτών και συνδικαλιστικών φορέων για το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη και για τις ευρωπαϊκές πολιτικές στα εργασιακά θέματα.

Ο Κώστας Αρβανίτης αρχικά βρέθηκε στο Λουτράκι, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Κορινθίας Γιώργο Ψυχογιό, τον συντονιστή της ΝΕ Κορινθίας Χαράλαμπο Κασίμη, καθώς και μέλη της ΝΕ και της τοπικής ΟΜ Λουτρακίου. Πραγματοποίησε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου με τον πρόεδρο Κώστα Λογοθέτη, το Διοικητικό Συμβούλιο καθώς και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Στη συνέχεια μετέβη στην Κόρινθο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου με τον πρόεδρο Κώστα Κατεμή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και εκπροσώπους σωματείων της περιοχής.

Η επίσκεψη του Κώστα Αρβανίτη ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα στη Νεμέα όπου ο ευρωβουλευτής πραγματοποίησε επίσκεψη σε εργασιακούς χώρους και συναντήθηκε με εκπρόσωπους εργαζομένων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button