Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΚοινωνία35 εθελοντές μάζεψαν 40 σακούλες με σκουπίδια σε Ναύπλιο και Άργος

35 εθελοντές μάζεψαν 40 σακούλες με σκουπίδια σε Ναύπλιο και Άργος

Ποια ήταν τα αποτελέσματα της δράσης Save Your Hood γι' αυτή την Κυριακή. Πού συγκεντρώθηκαν τα περισσότερα απορρίμματα.

Σχετικά

Περισσότερα

Πιστοί στο ραντεβού τους και αυτή την Κυριακή ήταν οι εθελοντές της δράσης Save Your Hood όπου καθάρισαν για ακόμα μία φορά από σκουπίδια επιλεγμένα σημεία σε Ναύπλιο και Άργος. 35 άτομα μάζεψαν 40 σακούλες γίγας που δίνουν 8.000 λίτρα απορριμμάτων.

Όπως αναφέρει η συντονίστρια της ομάδας αναφορικά με τα αποτελέσματα της σημερινής εθελοντικής δράσης:

«Μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα για 2 δράσεις, με 35 άτομα και 40 σακούλες γίγας που μας δίνουν 8.000 λίτρα σκουπιδιών γι αυτή την Κυριακή.

Το Άργος βρέθηκε ξανά στο σημείο που ξεκίνησε το ταξίδι του με το Save Your Hood, μετά από 2,5 μήνες και μαζέψαμε 25 σακούλες.

Το Ναύπλιο βρέθηκε άλλη μια Κυριακή μπροστά στην Νομαρχία και μάζεψε 15 σακούλες. Πολλά μπράβο σε όλους τους εθελοντές που έκαναν το καλύτερο γι άλλη μια φορά.

Να ευχαριστήσουμε και τους 2 Δήμους: Άργους – Μυκηνών για τις σακούλες, και Ναυπλιέων για τα γάντια, τις σακούλες και το όχημα του Δήμου που ήρθε και τα πήρε αμέσως.

Συνεχίζουμε μέχρι να αλλάξουμε την νοοτροπία όλων, συνεχίζουμε για ένα καλύτερο περιβάλλον στις επόμενες γενιές».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια