home design 800x400
home design 1170Χ320

Αρνητικά όλα τα τεστ στο Κρανίδι – Έξοδο από το τούνελ βλέπει η Ερμιονίδα

Rapid test

Αρνητικά στο σύνολό τους είναι τα parid test για τον κορωνοϊό, που έγιναν στο Κρανίδι, χθες Πέμπτη. Πραγματοποιήθηκαν 125 rapid test σε δημότες, σε χώρο έξω από το Super Market “Lidl”, και όλα προέκυψαν αρνητικά.

Επίσης, το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας είναι απόλυτα υγιές και ο χώρος ασφαλής, ύστερα από τα θετικά κρούσματα που είχαν προκύψει

Η Ερμιονίδα βλέπει την έξοδο από το τούνελ της πανδημίας σε αυτή τη φάση, με το δήμο να δηλώνει ότι «η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού».

Τα τεστ πραγματοποιήθηκαν από τις κινητές ομάδες Υγείας (Κ.ΟΜ.Υ.) Αργολίδας του ΕΟΔΥ,  για την διάγνωση covid-19, σε χώρο έξω από το Super Market “Lidl”, και όλα προέκυψαν αρνητικά.

Παράλληλα όπως ανακοινώνεται από τον δήμο, κατόπιν επικοινωνίας με τον Διευθυντή. Ι. Μουστάκα, το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου έχει απολυμανθεί, το υγειονομικό προσωπικό είναι απόλυτα υγιές και ο χώρος ασφαλής, ύστερα από τα θετικά κρούσματα που είχαν προκύψει.

Παρόλα αυτά όπως τονίζεται: «Πρέπει να είμαστε  προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα για να ανακόψουμε την μετάδοση του ιού, προστατεύοντας τον εαυτό μας, την οικογένειά μας και τους συμπολίτες μας. Η προστασία της υγείας των δημοτών είναι πρώτη μας προτεραιότητα και κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ώστε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την διασπορά του ιού. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι σε οριακή κατάσταση. Ας προστατεύσουμε την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ανθρώπων. Ας φροντίσουμε να διασφαλίσουμε τη θετική εικόνα και τη φήμη του τόπου μας. Ας μην ξεχνάμε, ότι κανένα μέτρο και κανένας κανόνας δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός, εάν δεν αναλάβουμε ο καθένας ατομικά την ευθύνη του».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis