home design 800x400

Καλαμάτα: Στη φυλακή 24χρονος Σουδανός που παρενόχλησε τρεις γυναίκες

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε 24χρονος Σουδανός, ο οποίος κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει μία γυναίκα στο κέντρο της Καλαμάτας, ενώ φέρεται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ακόμα γυναίκες.

Τα περιστατικά αυτά καταγγέλθηκαν από τις ίδιες τις γυναίκες το απόγευμα της Τρίτης 27 Ιανουαρίου, οπότε οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 24χρονο στον οποίο μετέπειτα ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το περασμένο Σάββατο οδηγήθηκε στον ανακριτή Καλαμάτας που μαζί με την εισαγγελέα αποφάσισαν ομόφωνα την προφυλάκισή του μέχρι τη δίκη.

Η υπόθεση ξετυλίχθηκε μετά από καταγγελίες τριών γυναικών ηλικίας 30 ως 35 ετών. Η μία από αυτές εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της μεσσηνιακής πόλης, όπου εισέβαλε ο κατηγορούμενος Αφρικανός και την παρενόχλησε, αλλά έβαλε τις φωνές και εκείνος το έβαλε στα πόδια. Μετά από αναζητήσεις, οι άνδρες της Ασφάλειας τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες. Όπως αποκαλύφθηκε τη συνέχεια ο 24χρονος φέρεται να επιτέθηκε ακόμα σε δυο περαστικές κοπέλες, όπου παρενόχλησε τη μία και προσπάθησε να βιάσει την δεύτερη.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να παρενόχλησε και άλλες γυναίκες οι οποίες δεν έχουν κάνει καταγγελίες καθώς, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα «Θάρρος», υπήρξαν αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προειδοποιούν όλες τις νεαρές γυναίκες να προσέχουν όταν κυκλοφορούν μόνες τους στα στενά γύρω από την πλατεία στο κέντρο της Καλαμάτας, γιατί «ένας νεαρός άνδρας, ψηλόλιγνος, σκουρόχρωμος με πολύ σπαστά αγγλικά παρενοχλεί κοπέλες».

Σχόλια

Exit mobile version