home design

Παραλίγο να χάσουν το Survivor οι Ναυπλιώτες!

Μία μέρα πριν την άρση των πρόσθετων περιοριστικών μέτρων που έχουν επιβληθεί στην Αργολίδα, σημειώθηκε μπλακάουτ στο Ναύπλιο, με σχεδόν όλο τον κόσμο κλεισμένο στα σπίτια του.

Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν τις 20:30 σε μέρος της πόλης και αποκαταστάθηκε σε περίπου ένα τέταρτο, κατά τις 20:45.

Κεριά και λάμπες πετρελαίου επιστρατεύτηκαν ώστε να φωτίσουν τα σπίτια, ενώ στους δρόμους της πόλης απλώθηκε το απόλυτο σκοτάδι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση της πόλης και μάλιστα αυτό συνέβη πριν την έλευση της κακοκαιρίας για την οποία προειδοποιεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων, και η οποία αναμένεται να «χτυπήσει» την περιοχή τις επόμενες ώρες, άγνωστο με ποια ένταση.

Τελευταία φορά που σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στην πόλη του Ναυπλίου ήταν τη μέρα και ώρα που γίνονταν οι αιτήσεις για το «Εξοικονομώ», με αποτέλεσμα οι Ναυπλιώτες να μείνουν εκτός προγράμματος, χωρίς δική τους υπαιτιότητα. Και ακόμα δεν έχουν βρει το δίκιο τους.

Αυτή τη φορά η διακοπή της ΔΕΗ έγινε βράδυ Κυριακής, αλλά ευτυχώς το ρεύμα επανήλθε γρήγορα και έτσι οι Ναυπλιώτες θα μπορέσουν να δουν το Survivor, που παραλίγο να το χάσουν…

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version