home design

Κορωνοϊός: Στο Παναρίτη η ΚΟΜΥ Αργολίδας για τεστ

Αύριο Δευτέρα 4 Ιανουαρίου στις 2:30 μ.μ. θα βρίσκεται στο Παναρίτη Ναυπλίου η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα, για να πραγματοποιήσει προληπτικά δειγματοληπτικά τεστ, όπως ενημερώνει Δήμος Ναυπλιέων.

Να σημειωθεί πως σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν επαναληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στους κατοίκους του Ανυφίου από την Κ.ΟΜ.Υ. Αργολίδας, στον χώρο του κοινοτικού καταστήματος από τις 9.00 το πρωί έως και τις 12.00.

Την ίδια στιγμή 9 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ στην Αργολίδα το τελευταίο 24ωρο, τα οποία έχουν να κάνουν με τα αποτελέσματα στο Ανυφί, όπου το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ο 50χρονος ιερέας της τοπικής ενορίας, ο οποίος έχει και υποκείμενα νοσήματα, ήταν ο πρώτος που έγινε γνωστό πως νόσησε και στη συνέχεια ακολούθησε η διενέργεια rapid test στο χωριό από την ΚΟΜΥ Αργολίδας, απ’ όπου προέκυψαν και άλλα κρούσματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και του Star όσοι εντοπίστηκαν θετικοί είχαν παρακολουθήσει τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του χωριού, κατά την οποία ο ιερέας φέρεται να ήταν εμπύρετος, κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Οι χωριανοί από την πλευρά τους μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για τον ιερέα, ο οποίος δεν ήταν από τους λεγόμενους αρνητές του κορωνοϊού, και μάλιστα ο ίδιος πάσχει από υποκείμενα νοσήματα. Τα όσα αναφέρθηκαν στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ είχαν ως αποτέλεσμα η κατάσταση να εκτραχυνθεί, με αποτέλεσμα την φερόμενη επίθεση σε τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha, όπως κατήγγειλε στον αέρα εκπομπής ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Ήδη στις εκκλησίες, τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους του χωριού, καθώς και στο σπίτι της οικογένειας των νοσούντων, πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις, ενώ έλεγχοι έγιναν και στη γειτονική Αγία Τρίαδα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκαν περί τους 130 ελέγχους σε κατοίκους του χωριού, όπου διαπιστώθηκε ένα θετικό κρούσμα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version